Terug naar home

Reserveren

BORRELTAS BESTELLEN
Wil je een lekkere borreltas van Lorelei bestellen voor het weekend? De inhoud verschilt van tijd tot tijd zodat we je altijd kunnen verrassen met ons lekkere assortiment hapjes. We hebben ook een vegetarische- of een vega-vis variant.
Je mag er ook nog een heerlijke fles wijn bij uitzoeken of een aantal alcoholvrije/arme drankjes.
Een borreltas kost 35 euro en is genoeg voor ongeveer 2 a 3 personen.

Stuur ons een whatsapp naar 06-26156792. Stuur je ons liever een mail? vermeld dan je naam en mobilenummer erbij. Je ontvangt altijd een bevestiging!
AFHALEN: VRIJDAG vanaf 16uur en ZATERDAG vanaf 14uur, Lorelei is beide dagen tot 18uur geopend

BEWAARADVIES
De Borreltassen maken wij dagelijks vers en de inhoud blijft lekker tot 3 dagen na afhalen, zet de tas dan wel even in de koelkast. Het desembrood is dan het lekkerst als je het 5 minuten in de oven stopt op 180C’.

Borreltas

Borreltas

RESERVEREN VOOR HET RESTAURANT SINDS 1 JUNI 2020

Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via de website, via e-mail, telefonisch of aan de deur.
Je kunt uitsluitend reserveren met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Door een tafel met 3 of meer personen te reserveren verklaar je dat het gehele gezelschap bestaat uit 1 huishouden. Het is ook mogelijk om met 2 stellen, elk uit 1 huishouden een tafel te reserveren. Is dit niet het geval neem dan even telefonisch contact op of stuur een email dan bekijken hoe we u toch kunnen placeren.

De reservering annuleer je bij verkoudheid of als je griepklachten hebt.
Als je Lorelei bezoekt houd je, binnen en buiten, 1,5 meter afstand van de andere gasten.
Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op en bewaar de afstand die tussen de tafels is gecreëerd.
Conform de richtlijnen, zijn maximaal 30 gasten binnen toegestaan.

In verband met het beperkt aantal beschikbare tafels, bieden we op vrijdag en zaterdag de volgende begin- en eindtijden voor de reservering:
Diner: van 17:30 tot 20:00 en van 20:00 tot 23:00
Op woensdag, donderdag en zondag kunt u zelf uw gewenste aankomsttijd kiezen.

Bij het diner serveren we uitsluitend een wisselend 3-gangen keuzemenu. Uiteraard ook in een vegetarische variant of een ‘geen vlees, wel vis’ versie. Prijs € 32,50. Voor de kinderen hebben we een aangepast kindermenu.

Als je reserveert voor diner op het terras bestaat er de mogelijkheid dat als het weer omslaat er geen plaats binnen beschikbaar is. Hou daar alsjeblieft rekening mee bij de keuze voor binnen of buiten.

Heb je een Lorelei-bon? Vermeld dit bij je reservering of geef het van tevoren aan.

Op vrijdag en zaterdag kun je kiezen tussen shift 1 (17:30 - 20:00) of shift 2 (20:00 - 23:00). Op de andere dagen mag je zelf een tijd kiezen.