Terug naar home

Reserveren

RESERVEREN VOOR HET  TERRAS SINDS 28 APRIL 2021

Onze openingstijden zijn momenteel afhankelijk van het weer. Bij regen en wind blijven wij gesloten. Wij adviseren u om onze social media in de gaten te houden voor de laatste update.

volg ons op instagram: @loreleicafe

Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via de website, via e-mail, telefonisch of aan de deur. Momenteel houden we alleen een tafeltje vrij voor lunch met aanvang tussen 12 en 15 uur.
Je kunt uitsluitend reserveren met maxcimaal 2 personen. Door een tafel met 3 of meer personen te reserveren verklaar je dat het gehele gezelschap bestaat uit 1 huishouden. Is dit niet het geval neem dan even telefonisch contact op of stuur een email dan bekijken hoe we u toch kunnen placeren.

De reservering annuleer je bij verkoudheid of als je griepklachten hebt.
Als je Lorelei bezoekt houd je, binnen en buiten, 1,5 meter afstand van de andere gasten.
Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op en bewaar de afstand die tussen de tafels is gecreëerd.
Conform de richtlijnen, zijn maximaal 50 gasten op ons terras toegestaan.

Als je reserveert voor diner op het terras bestaat er de mogelijkheid dat het weer omslaat . Hou daar alsjeblieft rekening mee. We zullen uw eten goed verpakken en aan u meegeven voor thuis.

Heb je een Lorelei-bon? Vermeld dit bij je reservering of geef het van tevoren aan als u incheckt bij de ontvangstbalie en uw tafel krijgt toegewezen.

 

Borreltas

Borreltas

 

BORRELTAS BESTELLEN
Wil je een lekkere borreltas van Lorelei bestellen voor het weekend? De inhoud verschilt van tijd tot tijd zodat we je altijd kunnen verrassen met ons lekkere assortiment hapjes. We hebben ook een vegetarische- of een vega-vis variant.
Je mag er ook nog een heerlijke fles wijn bij uitzoeken of een aantal alcoholvrije/arme drankjes.
Een borreltas kost 35 euro en is genoeg voor ongeveer 2 a 3 personen.

Stuur ons een whatsapp naar 06-26156792. Stuur je ons liever een mail? vermeld dan je naam en mobilenummer erbij. Je ontvangt altijd een bevestiging!
AFHALEN: VRIJDAG vanaf 16uur en ZATERDAG vanaf 14uur, Lorelei is beide dagen tot 18uur geopend

BEWAARADVIES
De Borreltassen maken wij dagelijks vers en de inhoud blijft lekker tot 3 dagen na afhalen, zet de tas dan wel even in de koelkast. Het desembrood is dan het lekkerst als je het 5 minuten in de oven stopt op 180C’.

We proberen je zo veel mogelijk op je voorkeurstijd te placeren echter kan het soms zijn dat je even geduld moet hebben en een tijdelijke plek krijgt toegewezen.