Huisgemaakte lekkernij

Lorelei maakt alles zelf. Niet alleen hartig, maar ook zoet doen wij goed. Verse appeltaart, superzachte brownies, pastel de nata, warme tarte tatin, en wat dacht je van affogato of citroenijs met vodka. Loopt het water je al in de mond?


Wij voelen ons elke dag jarig met zoveel leuke gasten

Stel je dit eens voor… je zit op een gezellig terras, bestelt een flammkuchen, vrienden waaien aan en je blijft zitten tot borreltijd. Je neemt plaats aan de grote bar voor een vegetarische bitterbal en een speciaalbiertje, waarna je spontaan bij je buren aanschuift voor het diner en een goed glas wijn… Zo zagen wij het voor ons toen we 2 jaar geleden Lorelei openden. Een plek waar je geniet van eten, drinken en ontmoetingen. Bij ons is alles op de kaart zelfgemaakt. Onze producten zijn ambachtelijk bereid, eerlijk van smaak en van lokale oorsprong. Het assortiment duurzaam geproduceerde koffie, thee, vruchtensap, bier en wijn is met zorg gekozen. Niet voor niets werken we graag samen met lokale producenten. Samen maken we er een heerlijke lokale ervaring van.


Pamela en Maarten


Openingstijden

Lorelei café is donderdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 tot 17.00 uur. Afhalen kan van 14.00 tot 20.00 uur. We zijn maandag t/m woensdag gesloten.

RESERVEREN